Toen mijn ouders enkele maanden geleden voorstelden het appartement aan zee voor 14 dagen te gebruiken leek ons dat een goed idee. Immers, met een baby van vier maanden is dergelijke vakantie veruit het interessantst. Ik moet bekennen dat we nogal sceptisch waren, zouden we ons daar niet vervelen?
Het tegendeel is echter waar! We hebben ons super geamuseerd en de dagen waren tekort. Het weer was fantastisch, de zon scheen vollenbak, maar de wind bracht afkoeling. Ik weet het, het klinkt allemaal zo cliché …

Onze prinses vond het ook reuze. Ze sliep als een roos (tot 9u ’s morgens) in een groot (kinder)bed, ze vond de zee zeer interessant en haar hobby bestond eruit mensen te bekijken op de dijk vanuit haar relax.

We gingen te voet naar Nieuwpoort stad, Oostduinkerke, met de tram naar Oostende (waar we fantastisch lekker eenvoudig aten in Stad Kortrijk), De Haan, De Panne,…Een bezoekje aan Blankenberge zag R. niet zitten, maar ik was er wel curieus naar (zal dus voor de volgende keer zijn). Met de auto reden we naar Knokke, waar we zeer slecht aten bij Gustave Siska en langs het Zwin wandelden naar de Kustlaan. We spendeerden geld aan jurkjes voor O. (in de solden…) en dronken koffie bij de tijdelijke consessie van Marcolini bij Flamant.

Echt, we hadden een fantastische tijd. Veel bezoek, elke middag op restaurant, veel wandelen…

Voor herhaling vatbaar!

Advertenties